Tikka T1X Hunter - Klassinen pienoiskivääri täydentää valikoimaa

Tikka T1x Hunter on odotettu lisäys pienoiskiväärien valikoimaan. Klassisella puutukilla varustettu pienoiskivääri tuo näyttävyyttä ampumaradoille kuin metsälle.

Täydellinen laukaus vaatii harjoittelua, jopa oikeilla työkaluilla, Tikka T1x Hunter on tehty sitä varten. Pienoiskivääri tarjoaa erinomaisen alustan ampumaharjoitteluun, joko vasta-alkajalle tai kokeneelle ampujalle. Ampuminen on mielekästä pienen rekyylin puolesta, niin radalla kuin metsällä. Pieni rekyyli mahdollistaa uuden laukauksen välittömästi. Lisäksi kustannukset ovat maltilliset niin pienoiskiväärin kuin patruunoiden osalta.

Kuten T3x -mallistossakin, T1x Hunterista löytyy lyömätön tarkkuus kaikissa tilanteissa.

Klassinen ulkonäkö yhdistyy moderniin kivääriteknologiaan. Kylmätaottu piippu tuo mukanaan useita etuja: ne ovat kestäviä, tarkkakäyntisiä ja erittäin mittatarkkoja. Kylmätaottuja piippuja ei myöskään tarvitse "ajaa sisään", vaan ne tarjoavat erinomaista tarkkuutta heti ensimmäisestä laukauksestasi lähtien. Laserilla kaiverretut karhennukset takaavat hyvän otteen vaikka lumisilla hanskoilla.

Pienoiskiväärin lippaaseen mahtuu viisi .22LR patruunaa tai kuusi 17HMR patruunaa. T1x Hunter:in ulkonäkö on sulava, koska matala lipas jää tukin sisään. Lisävarusteena voi ostaa pitkän lippaan, johon mahtuu 10 patruunaa. T1x Hunter:ssa on 11 mm urat optiikan asennusta varten. Optilockin jaloilla saat asennettua valitsemasi optiikan juuri sille korkeudelle kuin itse haluat.

Tikka T1x Hunter

Tikka T1x Hunter

T1x Hunter klassinen tulokas T1x-perheeseen.

Tikka T1x MTR

Tikka T1x MTR

Tikka T1x on täydellinen kumppani monipuoliseen ammuntaan.

Tikka T1x UPR

Tikka T1x UPR

T1x UPR:n ytimenä toimii lasikuitutukki, jonka ansiosta asetta on miellyttävä kantaa pitkiäkin matkoja haastavassa maastossa.

Blogi ja uutiset

Kuinka ylläpitää ampumataitoa metsästyskauden ulkopuolella? – Pienoiskiväärillä harjoittelu

Miika Taskinen – Pohjoisen latvalinnustuksen mestari

Tikka T1X Hunter - Klassinen pienoiskivääri täydentää valikoimaa