Tikka T3x TACT A1

Tikka T3x TACT A1

Tikka T3x TACT A1 täyttää pitkän matkan tactical-ampujien tarkat vaatimukset. Kiistaton suorituskyky ja pelkistetty muotoilu yhdistettynä säädettävyyteen ja äärimmäiseen tarkkuuteen tekevät siitä erittäin kompaktin paketin vaativalle ampujalle. Taittoperällä, nopeasti säädettävällä poskipakalla ja säädettävällä vetopituudella varustettu alumiinirunko sopii vasen- ja oikeakätisille ampujille. Picatinny-kiskoihin voit kiinnittää tukevasti paitsi optiikkaa, myös AR-tyyppisen etukahvan ja runsaasti muita lisävarusteita. Piipun vaimenninkierteisiin saat helposti asennettua suujarrun tai vaimentimen. Lukon sulava ja pehmeä toiminto takaa patruunoiden virheettömän syötön teräsrunkoisista lippaista.

SUOSITUSHINTA 2659 €

Saatavissa olevat kaliiperit

223 Rem

260 Rem

308 Win

6,5 Creedmoor

Piipun pituus

406 - 610mm

Tähtäimen kiinnitys

Picatinny

Tukin materiaali

Alumiini

Kätisyys

Oikea / Vasen

Vetopituus

350mm

Laukaisinkoneisto

Kaksivaiheinen laukaisukoneisto

Tukin väri

Musta

Paino

4,2 - 4,8kg

Rihlan nousu

1:8 - 1:12

Laukaisuvastus

1,3 - 1,5kg

Vaimennin kierre

15x1

Aseen kokonaispituus

928 - 1131mm

Lipas

10

Aseen materiaali

Sinistetty

Takuu

2+1 vuotta

Suunniteltu vaativiin olosuhteisiin

T3x TACT A1 on suunniteltu asevoimien ja lainvalvojien tarkka-ampujien vaativiin tarpeisiin ja se täyttää kaikki vaatimukset pitkien etäisyyksien tactical-ammuntaan. T3x TACT A1 tarjoaa vertaansa vailla olevaa konstailematonta suorituskykyä, kestävyyttä, säädettävyyttä ja äärimmäistä tarkkuutta kompaktissa paketissa.

Täysin modulaarinen rakenne kaikkiin tarpeisiin

Alumiinirunko on yhteensopiva yleisimpien AR-15 -etutukkien, pistoolikahvojen ja takatukkien kanssa, minkä ansiosta ase on täysin muokattavissa kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

Täydellinen alusta monipuolisen tarkkuustyökalun rakentamiseen

T3x TACT A1 on erinomainen alusta monipuoliselle tarkkuustyökalulle. Täysimittainen MIL-STD-1913 Picatinny-kisko, M15x1 vaimenninkierre suujarrun tai äänenvaimentimen kiinnittämiseksi, Picatinny-kisko monopodille, QD-kiinnike hihnalle, LOP-välilevyt sekä suora, kallistettu ja vaihdettava etutukkimoduuli mahdollistavat kaikkien kuviteltavissa olevien lisävarusteiden kiinnittämisen kivääriin. Kivääri on saatavilla myös Coyote Brown värissä.

Parempi rekyylikontrolli, parempi käyttökokemus

Monipuoliset säätömahdollisuudet mahdollistavat aseen muokkaamisen eri ampuma-asennoille. Hyvin istuva kivääri parantaa rekyylikontrollia ja takaa miellyttävän ampumakokemuksen jokaisella laukauksella.

Valmis lisävarusteitasi varten

Tikka on turvallinen valinta, sillä kivääriä on aina mahdollista muokata moniin eri ampumatilanteisiin sopivaksi. Lue lisää Tikka-lisävarusteista.

Blogi ja uutiset

Kuinka ylläpitää ampumataitoa metsästyskauden ulkopuolella? – Pienoiskiväärillä harjoittelu

Miika Taskinen – Pohjoisen latvalinnustuksen mestari

Tikka T1X Hunter - Klassinen pienoiskivääri täydentää valikoimaa