Tikka T3x Jääkäri

Tikka T3x Jääkäri

Tikka T3x CTR, eli Compact Tactical Rifle, on kiväärimaailman monitoimityökalu. Tästä toiminnallisen ammunnan pulttilukkokivääristä on nyt tullut erikoisversio - T3x Jääkäri mm. upealla M05-kuosilla sekä päivitetyillä kahvoilla. T3x Jääkärissä on 10 patruunan lipas, joten radalla ollessasi voit ampua enemmän ja käyttää vähemmän aikaa lippaiden täyttämiseen. Kiväärissä on valmiiksi asennettu poskipakka, minkä ansiosta saat erinomaisen poskituen millä tahansa optiikalla ammuttaessa. Jääkäristä siis sopiva työkalu ja pulttilukkoinen kivääri toiminnalliseen ammuntaan!

SUOSITUSHINTA 1589 €

Saatavissa olevat kaliiperit

308 Win

6,5 Creedmoor

Piipun pituus

510mm

Tähtäimen kiinnitys

Picatinny

Tukin materiaali

Synteettinen

Lukko

Teflonoitu pulttilukko

Kätisyys

Oikea

Vetopituus

350mm

Laukaisinkoneisto

Etuvedollinen laukaisukoneisto / Etuvedoton laukaisukoneisto

Tukin väri

M05-maastokuvio

Paino

3,5kg

Rihlan nousu

1:8 - 1:12

Laukaisuvastus

1,3 - 1,5kg

Vaimennin kierre

5/8x24

Aseen kokonaispituus

1020 mm

Lipas

10

Aseen materiaali

Sinistetty / Ruostumaton teräs

Takuu

2+1 vuotta

Upea M05-maastokuviointi

Kiväärin peittää näyttävä M05-maastokuviointi sekä Roughtech-lakka.

Jyrkkä pistoolikahva sekä levennetty tukki

Jääkärissä perusvarusteina jyrkempi pistoolikahva josta hyödyt esimerkiksi ampumaradalla paremman ampuma-asennon saavuttamiseksi. Kiväärin etuosassa myös levennetty tukki, joka auttaa sinua vakaan ampuma-asennon hakemisessa radalla tai passikopissa.

Raskas piippu takaa tarkkuuden pitkissäkin sarjoissa

Kelluva ja raskas piippu eliminoi tehokkaasti tärinän, kestää paremmin lämpenemistä ja takaa luotettavan osumatarkkuuden. Voit valita sinistetyn tai ruostumattomasta teräksestä valmistetun piipun.

10 patruunan lipas vakiona

Tikka T3x CTR:stä tuttu 10 patruunan lipas riittää useimmilla tehokkaisiin ampumaratapäiviin, toisilla taas koko metsästyskaudeksi.

Kookas kammennuppi tuo luotettavuutta harjoitteluun, kilpailuun ja metsästykseen

Vaikka joutuisit käyttämään paksuja käsineitä, suuri kammennuppi auttaa sinua lataamaan aseen turvallisesti harjoitus-, kilpailu- ja metsästystilanteissa. Lukossa on teflonpinnoite, joka parantaa liukumista ja toimintaa sekä suojaa lukkoa ankaraltakin säältä.

Valmis lisävarusteitasi varten

Tikka on turvallinen valinta, sillä kivääriä on aina mahdollista muokata moniin eri ampumatilanteisiin sopivaksi. Lue lisää Tikka-lisävarusteista.