Tikka T3x Arctic

Tikka T3x Arctic

Vaarallista riistaa metsästettäessä haluat olla varma kiväärin valinnasta. T3x Arctic on vaativiin, arktisiin olosuhteisiin suunniteltu kivääri, joka on läpäissyt haastavat testit joissa käytettävyys ja luotettavuus olivat avainasemassa. Kivääri kestää äärimmäisetkin olosuhteet ja se on varustettu avotähtäimillä, jotka takaavat tarkat laukaukset jopa 600 metriin saakka.

SUOSITUSHINTA 3169 €

Saatavissa olevat kaliiperit

308 Win

Piipun pituus

510mm

Tähtäimen kiinnitys

Picatinny

Tukin materiaali

Laminaatti

Kätisyys

Oikea

Vetopituus

350mm

Laukaisinkoneisto

Kaksivaiheinen laukaisukoneisto

Tukin väri

Oranssi

Paino

4,1 kg

Rihlan nousu

1:11

Laukaisuvastus

Säädettävä 1 - 2kg

Vaimennin kierre

15x1

Aseen kokonaispituus

1026mm

Lipas

10

Aseen materiaali

Ruostumaton teräs

Takuu

2+1 vuotta

Hyväksytty sotilaskäyttöön

Kun Kanadan asevoimien metsänvartijat valitsivat uutta palvelusasetta, T3x Arctic voitti kaikki kilpailijansa. Canadian Rangers toimii äärimmäisissä olosuhteissa maailman syrjäisimmissä kolkissa, minkä vuoksi T3x Arcticin säänkestävyys ja kiistaton suorituskyky johtivat sen valintaan uudeksi palvelusaseeksi.

Edistynyt avotähtäin ja Picatinny-kisko vakiona

Avotähtäin mahdollistaa kohteen nopean löytämisen ja nopeat laukaukset. Tikka T3x Arcticin avotähtäimet on fosfatisoitu paremman säänkestävyyden saavuttamiseksi. Takatähtäimessä on korkeussäätö, jonka asteikko ulottuu jopa 600 metriin.

Koivulaminaattitukki on tukeva ja kestävä

Laminoitu koivutukki säilyttää jäykkyytensä, mikä takaa etutukin ja piipun muuttumattoman petauksen. Sen ainutlaatuinen värimaailma ja kuviointi erottuvat edukseen muista kivääreistä.

Arktista tarkkuutta

Vapaasti kelluva, keskiraskas piippu estää värähtelyn ja kestää lämpenemistä paremmin, minkä vuoksi osumatarkkuus on aina yhtä luotettava.

Valmis lisävarusteitasi varten

Tikka on turvallinen valinta, sillä kivääriä on aina mahdollista muokata moniin eri ampumatilanteisiin sopivaksi. Lue lisää Tikka-lisävarusteista.

Blogi ja uutiset

Kuinka ylläpitää ampumataitoa metsästyskauden ulkopuolella? – Pienoiskiväärillä harjoittelu

Miika Taskinen – Pohjoisen latvalinnustuksen mestari

Tikka T1X Hunter - Klassinen pienoiskivääri täydentää valikoimaa