Tikka T3x Deerhuntress

Tikka T3x Deerhuntress

Tikka T3x Deerhuntress on kivääri naiselle. Deerhunteress on metsästyskivääri, jossa säädettävyys, ergonomia ja legendaarisen Tikka T3x Deerhunterin ominaisuudet tekevät tästä kivääripaketin yleisimpiin tarpeisiin. Kiväärin ergonomiset valinnat kuten säädettävä vetopituus ja säädettävä poskipakka parantavat käyttäjän pään asentoa sekä kiväärin noston ergonomiaa. Kiväärin pistoolikahva tuo lisäksi käden lähemmäksi liipaisinta, jolloin pienemmän käden omaava käyttäjä ylttää paremmin liipaisimelle. Myös kiväärin uritettu piippu keventää kokonaisuutta ja tekee kivääristä helpommin käsiteltävän metsästystilanteissa tai ampumaradalla. Kivääri soveltuu aina pienriistan metsästyksestä syksyn ajojahteihin kuten hirvenmetsästykseen tai peuran metsästykseen, sekä kyttäysjahtiin.

SUOSITUSHINTA 1790

Saatavissa olevat kaliiperit

308 Win

6,5 Creedmoor

Tähtäimen kiinnitys

Picatinny

Tukin väri

Musta tai pinkki, jotka toimitetaan kiväärin mukana ja ovat helposti vaihdettavissa.

Kätisyys

Oikea

Laukaisuvastus

1,3 - 1,5kg

Vaimennin kierre

15x1

Lukko:

Teflonoitu pulttilukko

Piipun pituus

510mm pituinen, uritettu ja täten kevennetty piippu.

kokonaispituus

970mm

Aseen materiaali

Sinistetty

Takuu

24kk

Vetopituus

350mm, säädettävä käyttäjälle sopivaksi säätöpaloilla.

Tukin materiaali

Synteettinen. Tukissa myös säädettävä poskipakka.

Säädettävä vetopituus ja poskipakka tekee ampumisesta miellyttävää

Naisten tarpeisiin suunnitellussa Deerhuntress-kiväärissä on kyse loistavasta ergonomiasta. Ergonomiassa merkittävää osaa pelaa paloin säädettävä tukki jolloin vetopituutta pystytään säätämään eri kokoisille ampujille sopivaksi. Tällöin kiväärin perä saadaan tähtäystilanteessa hyvin olkapäätä vasten jolloin myös pää asettuu poskipakan päälle oikealle etäisyydelle tähtäimestä. Säädettävä poskipakka auttaa käyttäjää saavuttamaan hyvän pään asennon, jolloin tähtäyskuva selkenee sekä asennon toistettavuus nopeissa metsästystilanteissa paranee

Pistoolikahva tuo sormesi lähemmäs liipaisinta ja tekee ampumisesta helpompaa

Tikka T3x Deerhuntress -kiväärissä on pistoolikahva, joka tuo sormesi lähemmäs liipaisinta. Tämä helpottaa etenkin pienempikätistä ampujaa jolloin sormet yltävät helpommin liipaisimelle.

Uritettu piippu on kevyt käsitellä

Kevyempi piippu helpottaa kiväärin kantamista sekä ampumatilanteissa kiväärin nostamista. Kevyempi piippu on myös helpompi pitää koholla pidempiä aikoja.

Kookas kammennuppi tuo luotettavuutta harjoitteluun ja metsästykseen

Vaikka joutuisit käyttämään paksuja käsineitä, suuri kammennuppi auttaa sinua lataamaan aseen turvallisesti harjoitus- ja metsästystilanteissa. Lukossa on teflonpinnoite, joka parantaa liukumista ja toimintaa sekä suojaa lukkoa ankaraltakin säältä.

Valmis lisävarusteitasi varten

Tikka on turvallinen valinta, sillä kivääriä on aina mahdollista muokata moniin eri ampumatilanteisiin sopivaksi. Lue lisää Tikka-lisävarusteista.